Agria-Forest Fakereskedő és Szolgáltató Kft.

Agria-Forest Fakereskedő és Szolgáltató Kft. cégoldal

 

Cégünk, az Agria-Forest Kft. 1998-ban alakult azzal az elsődleges céllal, hogy az ácsok és asztalosok részére folyamatos alapanyag ellátást biztosítson. 
Egerben a régi fűrészüzem helyén nyitottuk meg a Fabók-Fabót üzletünket.

Minőségi munka csak minőségi alapanyagból várható el, ezért beszállítóink között olyanokat kerestünk melyek ezeket, a faanyagokat kínálják, akár szárítva is.
Termékeink között megtalálható az orosz, ukrán, szlovák származású lucfenyő, borovi és vörösfenyő, hazai kivágású tölgy, bükk lombos fűrészáru, lambéria, hajópadló, gyalult termékek.
Lambériából, hajópadlóból a régió legnagyobb választékával állunk a vevők rendelkezésére. A barkácsolni vágyók számára gyalult termékeket is forgalmazunk. 

6000 négyzetméteres telephelyünkön kínálunk  alacsonyabb árkategóriájú faanyagokat is.

Munkánkat egy 800-as álló szalagfűrész, egy körfűrész, sorozatvágó valamint egy kétfejes gyalugép segíti. Ezek kihasználtsága folyamatos.
A faanyagok minőségének megőrzését fedett tárolókkal biztosítjuk.
A kisebb mennyiségű áruszállítást saját 1,6 t teherbírású Hyundai kisteherautóval, a nagyobb mennyiségűt pedig bérfuvarral oldjuk meg.

Távlati célunk, hogy az eddig kivívott jó hírnevünket megőrizve a továbbiakban is az északi régió legmegbízhatóbb, széles áruválasztékával rendelkező faáruháza legyünk.  

Várjuk érdeklődését!
 

Kapcsolat


Friss hírek, információk

Újdonság!

Tisztelt vásárlóink telephelyünkön megkezdtük a Bramac tetőfóliák forgalmazását. Ha bármilyen kérdésük van keressenek bennünket!
https://egerfa.hu/kapcsolat/

... részletek

Hideg van Esik Fúj a szél - Itt az ideje a belső munkálatoknak

A rossz idő beköszönte ellenére is várunk titeket kereskedésünkben külső-belső faburkolóinkkal, szárított asztalos minőségű anyagainkkal.
Lambériák, gyalult anyagok nagy választékban, Hajópadlók földre, falra. Táblásított anyagok bútorokhoz különböző minőségben és vastagságban.

<... részletek


Telephelyek

Cég adatai

Cégnév: Agria-Forest Fakereskedő és Szolgáltató Kft.
Cím: 3300 Eger Tárkányi 19.
Adószám: 11179137-2-10
Telefon: 06-36-431-138
Mobil: +36-70-216-9244
Email: agriaforest@egerfa.hu
Weboldal: http://egerfa.hu

Térkép / útvonal