DJP Pont Budaörs

A digitalizáció és az internethasználat ma már teljes mértékben meghatározza a mindennapjainkat, a munka világától egészen a magánéletig. A Vállalkozás Vezérlő és a Digitális Jólét Program célja, hogy minden magyar polgár a digitalizáció nyertesévé váljon. Az összefogás speciális DJP Pontot teremtett, melyet Vállalkozás Vezérlő Csoport tagja az IT Extra Kft. saját költségén üzemeltet, elsősorban azzal a céllal, hogy segítséget adjon a digitalizációs kérdésekben Budaörs Város, és agglomerációjának polgárai számára.

A budaörsi DJP Pont egyben számítógép, laptop szerviz és bolt is, így a betérő polgárok szakmai tanácsot tudnak kérni, módjukban áll számítógépet használni és lehetőségük, valamint egyeztetett időpontban alkalmuk nyílik szoftveres kérdéseket is feltenni kollégáinknak, akik készségesen segítik a magyar az alapvető digitális kompetenciák elsajátításában, valamint az online világ és az okoseszközök magabiztos és biztonságos használatában. 

A DJP Pont továbbá eKözpont is, így látogatását egybekötheti azzal, hogy kollégáinktól megtanulja az eKözpont információs modul használatát, mely használatával fejlődik digitális képessége, láthatja lakhelye önkormányzatának valamint az Önhöz közeli cégeknek kommunikációit, valamint használhatja a direkt az eKözpont felhasználóknak fejlesztett szoftvert, mely bevásárlásaiban fog nagy segítséget adni, illetve lehetősége nyílik ételt rendelni, vagy kedvenc boltjában a kosarát összeállítatni és érintésmentesen átvenni.

Az eKözpont országos rendszer így Önnek lehetősége lesz arra, is, hogy országos ajánlatokhoz, programajánlókhoz jusson általa.


Szolgáltatások


Fizetési lehetőségek

készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(ingyenes)

Hírek


Akciók

Ehhez a telephelyhez nem tartozik akció!

Kuponok

Ehhez a telephelyhez nem tartozik kupon!

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Hétfő: 15:00 - 16:00
Kedd: 09:00 - 10:00
Szerda: 15:00 - 16:00
Csütörtök: 09:00 - 10:00
Péntek: zárva
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Telephely adatai

Telephely neve: DJP Pont Budaörs
Telephely típusa: iroda
Cím: 2040 Budaörs Szabadság út 14
Telefon: 06306236046
Email: djppontbudaors@ekozpont.hu
Weboldal: http://www.uzlethelye.hu/telephelyoldal/djp-pont-budaors/346

Képek